Menu
Restaurant

’t Arsenaal

Op een adembenemende plek in Deventer vind je ‘t Arsenaal. Waar je kunt genieten van eerlijke, pure gerechten die de chef vers voor je bereidt. Van door de gastheer geselecteerde, mooie wijnen. En van het gevoel voor sfeer en de aandacht van de gastvrouw. ’t Arsenaal is: heerlijk en exclusief tafelen. In een unieke omgeving die historisch besef ademt. Voor een onverwacht vriendelijke prijs.

’t Arsenaal is niet zómaar een locatie. Onze restaurant is gevestigd in de Deventer Mariakerk, die ooit tegen de Lebuïnuskerk aan lag. De kerk bestaat niet meer, maar werd ten tijde van de dertigjarige oorlog gebruikt als arsenaal; opslagplaats voor wapens en munitie. Tegenwoordig is de voormalige Mariakerk het sfeervolle decor voor ons restaurant en de comfortabele binnentuin. De historische sfeer is nog altijd voelbaar!

Openingstijden:
Kijk voor de openingstijden op de website.

Contactgegevens:
Nieuwe Markt 33-34
7411PC Deventer
0570-616 495
info@restaurantarsenaal.nl
www.restaurantarsenaal.nl

Socials:
Facebook
Twitter