Menu
Restaurant

Bumbu Bali

Restaurant Bumbu Bali is gevestigd in één van de oudste steden van Nederland. In Deventer gelegen aan de mooie IJssel. Met zijn vele oude historische gebouwen en monumenten een must om een keer bezocht te hebben. En dan mag u ook zeer zeker Bumbu Bali niet overslaan. Wanneer u na een stadswandeling langs vele van de 500 historische gebouwen heerlijk wilt genieten van een authentieke Indonesische maaltijd kunt u Bumbu Bali vinden aan de stromarkt 29 vlak achter de Grote of Lebuïniskerk en schuin tegenover het oudste stenen huis van Nederland.

In de buurt is er voldoende parkeergelegenheid. En indien u vrij wilt parkeren kunt u dit op de worp aan de overkant van de IJssel doen. Voor € 1,50 heeft u een retour met het pontje over de IJssel en bent u vanaf de pont binnen 3 minuten bij Bumbu Bali. Restaurant Bumbu Bali is Indonesisch Restaurant met authentieke Javaanse gerechten. Deze worden bereid met pure ingrediënten. De geurige en kruidige recepten zijn echte familie recepten. Die telkens van moeder op dochter is doorgegeven. Onder streng toezicht van de oma.

Openingstijden:
Kijk voor de openingstijden op de website.

Contactgegevens:
Stromarkt 29
7411PK Deventer
0570 612 115
bumbubalideventer@gmail.com
bumbubalideventer.nl

Socials:
Facebook
Instagram