Menu
Restaurant

Rafaele’s Foodbar

De foodbar is ontstaan uit onze liefde voor Italië, want wie aan Italië denkt, denkt aan samen genieten van goed eten en mooie wijnen. Als je bij de foodbar bent , beleef je het ongecompliceerde Italiaanse leven in Deventer’s binnenstad.

Onze focus ligt op de combinatie van lekker en gezond met aandacht voor ambacht en milieu. De menukaart is samengesteld uit antipasti, seafood, pizza, pasta en patisserie. Typisch Italiaans dus. Wat ons onderscheidt is de specifieke keuze voor producten zoals, stokvis “bakkeljauw/baccalà”, moederdeeg, gluten vrije producten en eigen geïmporteerde olijfolie. We nemen onze ervaringen mee en streven naar mediterrane authenticiteit in een totale nieuwe vorm.

Openingstijden:
Kijk voor de openingstijden op de website.

Contactgegevens:
Brink 93
7411BZ Deventer
0570-615900
info@raffaele.nl
raffaele.nl

Socials:
Facebook