Menu
Bakker

Bakkerij Wessels

Wie een bezoek brengt aan de bakkerij van Henk en Bea Wessels in Deventer ziet en proeft het ambacht onmiddellijk. Reeds 125 jaar bestaat Bakkerij Wessels. Het vak, de recepturen en het ambacht zijn overgedragen van vader op zoon.

Inmiddels wordt de bakkerij al 25 jaar gerund door Henk en zijn vrouw Bea en staat de 5e generatie al weer klaar. Dat Bakkerij Wessels van oorsprong een broodbakker is, zie je onmiddellijk terug in de vitrines. Zeker 50 soorten brood worden er dagelijks gebakken. De grote kracht van Henk en zijn team zit hem in het bakproces. Door pas om 03.00 te starten met de productie en het brood pas om 06.00 in de oven te stoppen is al het brood supervers!

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Dus u kunt er ook echt van verzekerd zijn dat wij een kwaliteitsbakker zijn. In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

SPECIALITEITEN
  • Gildekorn: Het donkerste brood van Nederland met een verrassend lichte en fijne structuur.
  • Bunderbrood: Een gezond brood boordevol calcium en Omega-3 vetzuren.
  • Zonnebloembrood: Een heerlijk en mals meergranenbrood vol met zonnebloempitten.

Openingstijden:
Kijk voor de openingstijden op de website.

Contactgegevens:
Constantijn Huygensstraat 13
7412MD Deventer
0570-640178
wessels@echtebakker.nl
wessels.echtebakker.nl
Facebook

Spoorstraat 4
7412VE Deventer
0570-613258
wessels@echtebakker.nl
wessels.echtebakker.nl
Facebook