Menu
Bakker

Bakkerij Nollen

Deventer is de ‘Hanzestad aan de IJssel’. Er is altijd wel iets te doen, van diverse evenementen tot vele historische bezienswaardigheden. Ben je toe aan een rustpauze of wil je je bezoek aan de stad afsluiten met een echte lekkernij? Bij Bakkerij Nollen ben je aan het juiste adres voor de lekkerste ambachtelijke producten, van brood tot banket en chocolade.

Bakkerij Nollen bestaat al 100 jaar

Broden bij Bakkerij Nollen
Onze broden worden met veel ambacht en passie dagelijks vers gebakken. Wij hebben een ruim aanbod broden waaronder bruin brood, desem brood, meergranen brood, natuurlijk brood, specialiteiten brood, volkoren brood en wit brood. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod aan kleinere broodjes, zoals harde broodjes en zachte broodjes.

Ambachtelijke taarten bij Bakkerij Nollen
De taarten van Bakkerij Nollen worden op ambachtelijke wijze gebakken en worden gemaakt met pure ingrediënten. De smaak van pure ambacht komt met de taarten van Bakkerij Nollen goed naar voren. Onze taarten variëren van moderne taartrecepten tot recepten die al drie generaties binnen de bakkersfamilie worden doorgegeven. Hierdoor gaan de beste taarten over de toonbank. Door het ruime assortiment aan taarten is er voor elke gelegenheid een passende taart.

Ambachtelijke gebakken bij bakkerij Nollen
Gebak is heerlijk als je wilt trakteren voor een een verjaardag, jubileum, geboorte of een andere speciale gelegenheid. Gebak is natuurlijk ook heerlijk zonder speciale gelegenheid maar als lekker tussendoortje bij de koffie of bij bijvoorbeeld een High Tea. Bij Bakkerij Nollen vind je een uitgebreid assortiment met gebakjes voor vrijwel alle gelegenheden. Wij bieden onder andere appelgebak, mokka gebak, vruchten gebak tot aan petit fours.

Ambachtelijke chocolade bij Bakkerij Nollen
Chocolade, er zijn maar weinig mensen die er niet dol op zijn. Voor het bestellen van lekkere ambachtelijke chocolade ben je bij Bakkerij Nollen aan het juiste adres. Onze chocolatier Hans Hulshof creëert met zijn team van chocolatiers de lekkerste creaties van chocolade. Van overheerlijke ambachtelijke chocoladerepen en chocoladekrakelingen tot aan de lekkerste prijswinnende bonbons. Of je het nou voor jezelf bestelt of het geeft als cadeau, onze chocolade is altijd een goed idee.

Openingstijden:
Kijk voor de openingstijden op de website.

Contactgegevens Bakkerij Nollen Deventer Colmschate:
Flora 36
7422LL Deventer
0570-234717
colmschate@bakkerijnollen.nl
www.bakkerijnollen.nl
Facebook

Contactgegevens Bakkerij Nollen Deventer Vijfhoek:
Andriessenplein 32
7425 GZ Deventer
0570 – 51 44 22
vijfhoek@bakkerijnollen.nl
www.bakkerijnollen.nl
Facebook