Menu
Chocolade

RUBIA Patisserie

Bij RUBIA patisserie willen we eigenlijk alles net even anders doen. Dit zie je niet alleen terug in onze producten, maar bijvoorbeeld ook in de verpakkingen en de inrichting van de winkel. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk binnen de patisserie en chocolaterie, en wij willen je al die mooie dingen laten ervaren!

Je vindt bij RUBIA luxe patisserie in nieuwe vormen, nieuwe smaken en nieuwe combinaties. Onze liefde voor patisserie, chocolade en ‘everything sweet’ in combinatie met onze ambities om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren proef je in elke hap. Alles wordt met de hand gemaakt, van hoogwaardige ingrediënten en zonder onnodige toevoegingen. Elk product, elke smaak, elk design en elk ingrediënt wordt zorgvuldig geselecteerd, getest en gekeurd, voordat je het bij ons kan vinden. Onze producten hebben daardoor niet slechts een vleugje smaak, maar zijn echte smaaksensaties. Het doel: patisserie die eigenlijk te mooi en te bijzonder is om op te eten, maar tegelijkertijd te lekker om dat niet te doen!

Openingstijden:
Kijk voor de openingstijden op de website.

Contactgegevens:
Vleeshouwerstraat 2
7411JN Deventer
570-594816
info@rubiapatisserie.nl
rubiapatisserie.nl
www.rubiapatisserie.nl