Menu
Slager

Keurslagerij Dalhuisen

Slagerij Dalhuisen staat bekend om het rundvlees. Dit vlees is afkomstig van eigen runderen, dus van topkwaliteit. Naast de heerlijke rundvleesspecials, vind je vele andere specials in de toonbank. Als je bij ons binnenkomt ruik je de geur van verse maaltijden. Elke dag worden deze maaltijden met veel zorg bereid. Daarnaast vind je in ons assortiment heerlijke producten van het Wroetvarken en de Boerderijkip.

Gourmetschotels

Het is niet voor niets enorm populair; gezellig met iedereen samen gourmetten. Mooie stukjes vlees, verse groentes en lekkere broodjes en dipsausjes op tafel en
genieten maar! Bij ons kun je terecht voor complete gourmetschotels.

Barbecue specialist

Vlees is onze passie! Daarom houden wij er ook van om net een ander stukje vlees op de barbecue te leggen dan alleen de populaire soorten. Voor de echte barbecue liefhebbers hebben wij deze bijzondere en luxe stukken vlees in huis.

Van de Black Angus, graangevoerd rundvleesras, hebben wij o.a. ribeye, picanha, flat iron steak en short ribs.

Altijd op voorraad hebben we de procureur, maak hier bijvoorbeeld malse pulled porc van, T-bone, côte de boeuf, brisket, bavette. Ook kalfsvlees zoals een entrecôte is heerlijk om eens te proberen op de barbecue!

Inspiratie voor in de keuken nodig? Bekijk hier onze recepten!

Openingstijden:
Kijk voor de openingstijden op de website.

Contactgegevens:
Flora 105
7422LS Deventer
0570-514281
info@dalhuisen.keurslager.nl
dalhuisen.keurslager.nl

Socials:
Facebook
YouTube