Menu
Groepsaccommodatie / Vakantiehuisje

Vakantieboerderij Schalkhaar

Vakantieboerderij Schalkhaar beschikt over een vakantiehuis geschikt voor 6 tot 12 personen. Het vakantiehuis staat vrij naast een boerderij en is in het voorjaar van 2018 volledig vernieuwd. Het ligt in een rustige en bosrijke omgeving en op een kleine afstand van de stad van Deventer. Daarnaast heeft u een prachtig uitzicht over de weilanden en in de zomer is het huis omgeven door maïs.

Bekijk hier de exacte indeling van het vakantiehuis.

Verhuring van de vakantieboerderij is per week, weekend, lang weekend en per midweek. Boodschappen kunnen in Schalkhaar, Deventer of Raalte worden gehaald. De bakker komt 1 keer in de week voor brood, beleg, gebak etc. Deventer stad ligt op 8 km afstand en heeft uitgebreide winkelmogelijkheden. Tevens is er donderdag, vrijdag en zaterdag een markt.

Contactgegevens

Vakantieboerderij Schalkhaar
Weseperweg 6
7433 RM Schalkhaar-Deventer
0570 – 531347
info@vakantieboerderijschalkhaar.nl
www.vakantieboerderijschalkhaar.nl