Menu
Groepsaccommodatie / Vakantiehuisje

Huis in ’t Veld

Huis in ’t Veld is een prachtig groepsverblijf en vakantiehuis in het mooie landschap tussen de IJssel en de Sallandse Heuvelrug. Deze accommodatie biedt plek aan voor 4 tot 46 personen met veel buitenruimte, eigen professionele keuken en nog veel meer!

De schuur van deze voormalige kop-hals-romp boerderij uit 1960 is in 2005 verbouwd tot een ruime groepsaccommodatie met alle comfort die u wenst. Eropuit met de familie, de sportvereniging of school of wilt u een reünie of training/cursus organiseren? In onze 4-sterren accommodatie bent u van harte welkom. Begin 2020 uitgebreid met 4 extra 2-persoonskamers.

Voor een heerlijke maaltijd of lunch kunt u terecht in de professionele keuken van 26m2 die van alle gemakken is voorzien. Liever niet zelf koken? In overleg met een plaatselijke cateraar kunnen wij uw maaltijden ook verzorgen.

In de sfeervol ingerichte verblijfsruimte van 140m2 kunnen jullie heerlijk ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht over het Sallandse coulisselandschap.

Bekijk hier de volledige indeling van het huis.

Sanitaire voorzieningen
Bij een aangenaam verblijf horen ruime en schone sanitaire voorzieningen. Bij ons ontbreekt het u aan niets. Onze sanitaire voorzieningen bestaan uit:

 • 7 douches
 • 9 toiletten
 • Wasmachine
 • Droger

Natuurlijk is er ook aan de mindervaliden gedacht. Zo beschikt de groepsaccommodatie over een aangepaste douche met douchestoel en een toilet met beugels. Daarnaast is, voor de veiligheid, in de mindervaliden douche en toilet een alarmsysteem geplaatst.

Recreatieruimte
Is het weer even wat minder? Onze mestsilo hebben wij omgetoverd tot een recreatieruimte van 180 m2.  Deze ruimte is perfect geschikt voor (groeps)activiteiten. Wist u trouwens dat deze mestsilo een prachtige akoestiek heeft?

Wat u hier verder kunt vinden… Skelters, kinderfietsen, stepjes, een bastketbalnet enz. Een heerlijke plek om samen te zijn!

Sport & Spel
Daag uw vrienden of familie uit voor een potje poolbiljart, tafeltennis, (tafel)voetbal of… Er is ontzetten veel te doen in en rondom de groepsaccommodatie. Wij zetten het even voor u op een rij:

 • Tafelvoetbal
 • Sjoelbak
 • Speel-/sportveld van 7500m2
 • Tafeltennistafel
 • Poolbiljart
 • Zandbak
 • Volleybalnet
 • Huis in ’t Veld golf
 • Klootschieten
 • Jeu de boules
Contactgegevens

Huis in ’t Veld Groepsaccommodatie
Oerdijk 97
7434 RA  Lettele – Deventer
0570 551614
info@huisintveld-lettele.nl
www.huisintveld-lettele.nl
Instagram