Menu
Activiteit

Forsaken Escape Room

Super leuke en uitdagende escaperoom! De puzzels zijn goed op te lossen door samen te werken. Voor een van ons een top ervaring voor haar eerste escaperoom en zeer geschikt als verjaardagscadeau. Een aanrader voor iedereen die van spanning en uitdaging houdt!

Gezellig met vrienden en/of familie wat gezelligs doen? Zoek niet verder! Probeer binnen een bepaalde tijd te ontsnappen uit een themakamer waar je puzzels, codes en raadsel probeert te ontrafelen. Een leuke manier om te zien hoe jullie gezelschap met elkaar samenwerkt. Zijn jullie goed op elkaar afgestemd of is het vanaf minuut 1 meteen paniek? Blijf rustig, houd je hoofd koel en probeer te ontspannen, maar houdt wel de tijd in de gaten want die blijft natuurlijk maar doortikken. Tiktak… Tiktak.. Tiktak… Heb jij stalen zenuwen?

De kamers

The Clinic (75 min)
Dokter Murphy krijgt het niet meer over zijn hart met wat er gaande is in deze psychiatrische kliniek. Er gebeuren hele nare dingen met de patiënten… Hij zoekt mensen om de diepe geheimen van deze psychiatrische kliniek te onthullen. Met behulp van zijn pasje kunnen jullie de kliniek binnen sluipen. Maar wees gewaarschuwd! Zorg ervoor dat je niet wordt gesnapt, want jullie zijn zeker niet de enige aanwezigen in de kliniek…

The Classroom (60 min)
Jaren geleden schijnt er een school in een bunker te zijn geweest. De kinderen van de burgemeester en ambtenaren kregen hier les, omdat het buiten te gevaarlijk zou zijn. Het verhaal doet de ronde dat één van de kinderen is omgekomen in de school. Sindsdien spookt hij er nog steeds rond. Een journalist is gaan kijken of dit verhaal waar is. Durf jij ook een kijkje te nemen, om te achterhalen of de verhalen kloppen?!

IMG_3738.jpg

The Contamination (60 min)
Er is een gaslek ontdekt in Deventer die schadelijker blijkt te zijn dan verwacht. Eerst had het alleen effect op vogels en koeien maar nu ook op mensen. Er moet dus snel ingegrepen worden. Ga als vrijwilliger samen met je duo-partner de uitdaging aan om de stad van Deventer te redden. Jullie taak? Zorg dat het gaslek gestopt wordt én dat je een anti-dote maakt om de stad van Deventer te redden. Durf jij de verantwoordelijkheid op je te nemen?

Uitdaging en plezier

Bij ons draait het om het hele plaatje. Wij hebben geprobeerd om onze kamers zo te maken dat het verhaal klopt bij de kamer,  dus de puzzels en de sfeer. Naast dit willen we ook mensen uitdagen. Hier hebben wij voor gekozen omdat wij willen dat het een uitdaging is voor iedereen, maar dat de kamers ook wel te halen zijn voor iedereen.

Ons slagingspercentage van “The Classroom” ligt dan ook op ongeveer 35% en de mensen zijn zeker niet ontevreden als ze het niet gehaald hebben. De mensen betalen tenslotte voor 60 minuten speelplezier bij “The Classroom”. “The Clinic” is een ervaring van 75 minuten. Uiteraard hebben wij ook hier geprobeerd om iedereen zo lang mogelijk van deze 75 minuten te laten genieten. Wij hebben onze kamers zo gemaakt zoals wij hem ergens anders zouden willen aantreffen. Dus heb jij zin in een uitdaging  bij een escape room met een goede sfeer en leuk personeel? Kom dan ontsnappen bij Forsaken Escape Room!

Contactgegevens

Forsaken Escape Room
Zutphenseweg 6
7418 AJ Deventer
06-82656561
info@forsakenescaperoom.nl
Facebook