Menu
Activiteit

E-chopper rijden in Deventer

Wil jij Deventer op een unieke manier verkennen? Huur dan een hippe E-Chopper bij Gogo Rent en cruise door de gezellige stad en de mooie omgeving! De E-Chopper is 100% elektrisch en heeft een strak, stoer en simpel design. Door het innovatieve ontwerp ogen ze als spectaculaire motoren! Het voertuig is bovendien makkelijk in gebruik en geschikt voor iedereen. Je beleeft een geweldige dag uit!

Met zijn stoere uiterlijk en zijn hoge FUN & WOW factor maakt de E-Chopper het leukste voertuig om op te cruisen! Voor lange of korte ritten, voor je het weet ben je op plaats van bestemming. Gemakkelijk en ontspannen achter het stuur van je E-Chopper.

Contactgegevens

GOGO Rent
Boxbergerweg 25
7412 BB Deventer
0570240044
info@gogorent.nl
www.gogorent.nl
Facebook