Menu
Varen

Havensloep Deventer

Varen over de prachtige IJssel langs de mooie skyline van Deventer richting Gorssel. De Havensloep IJsselvaart laat Deventer van een verrassende kant zien: puur genieten op het water met een drankje en hapje.

Varen met familie of vrienden
Met het gezin of jouw vrienden heerlijk verantwoord uitwaaien op de IJssel. Tijdens deze uur durende vaart geniet u van de rust van de op de IJssel. Indien gewenst kunt u genieten van lekkere drankjes en indien gewenst hapjes van een van onze restaurant partners. Met deze sloeptocht varen wij langs de prachtige skyline van Deventer richting de sluizen.

Love Boat
Lekker genieten met jouw liefde, partner of vriend(in) op de IJssel langs de prachtige skyline van Deventer. In deze tijd even een uur lekker romantisch uitwaaien op onze mooie IJssel? Met deze sloeptocht varen wij langs de prachtige skyline van Deventer richting de sluizen. Dit alles onder het genot van een glaasje bubbels en romantische muziek naar keuze. Een fles champagne of een heerlijke borrelplank is uiteraard extra bij te bestellen.

Borrelvaart
Borrelen op de IJssel met jouw vrienden of collega’s. Deze anderhalf uur durende vaart is uitstekend geschikt voor vrienden, collega’s of een verjaardag. Lekker borrelen onder het genot van bij te bestellen heerlijke borrelhapjes. Bijpraten, lachen en genieten in een andere setting. Genieten van de IJssel in volle glorie. Ahoy!

High Tea vaart
Deze een uur durende vaart is uitstekend geschikt als lunch of verlate lunch. Met heerlijke verschillende proeverijen uit de keuken van het Pillows Luxury Boutique Hotel weten wij zeker dat dit een High Tea is om niet snel te vergeten. Eerst heerlijk genieten van een High Tea op deze werkelijk prachtige locatie om vervolgens met een drankje en een ontspannen sloeptocht af te sluiten op de prachtige IJssel langs de Deventer skyline.

Contactgegevens

Havensloep Deventer
Rembrandtkade 195
7412 HL Deventer
06-15835701
info@havensloepdeventer.nl
www.havensloepdeventer.nl

Socials

Facebook
YouTube
Instagram