Menu
Afhalen en bezorging / Restaurant

Trinibra Sushi Bar

Trinibra Sushibar is in 2014 begonnen door Vanessa Pontes de Souza. Haar Braziliaanse roots zorgen ervoor dat er aan de traditionele sushi een exotische twist wordt gegeven. U kunt bij Trinibra Sushibar genieten van heerlijke sushi- en visgerechten.

Vanessa en het team leggen de lat hoog en willen altijd blijven innoveren op het gebied van culinaire belevenissen. Probeer bijvoorbeeld eens het Omakase Deluxe menu. Een prachtige mix van het beste wat wij te bieden hebben, verdeeld over meerdere gangen.

Geniet van onze duurzame producten, onze wijnen en met lekker weer, van ons gezellige binnentuin terras.

Openingstijden:
Kijk voor de openingstijden op de website.

Contactgegevens:
Grote Overstraat 63
7411 JB Deventer
0570-0545026
www.trinibra.nl

Social:
Facebook
Instagram