Menu
Restaurant

Jackies New York Cuisine

Het creëren van een onvergetelijke ervaring voor onze gasten staat bij ons hoog in het vaandel en daarbij staan service, sfeer en smaak centraal. Ons restaurant ligt in hartje Deventer en heeft drie verdiepingen aan unieke ambiance. In de zomer kun je lekker op ons terras dineren en ook aan de bar is het heerlijk vertoeven. De keuken zelf is geïnspireerd op de bruisende metropool New York en kent veel verschillende invloeden. Je komt bijvoorbeeld ook lekkere gerechten tegen uit China Town en Little Italy. Bovendien is alles wat we bereiden vers. Jackies staat bekend om de geliefde steaks, sushi, hamburgers en oesters.

Wil je uit eten met vrienden, familie of je collega’s? Wij zorgen dat alles perfect geregeld is en hebben voor elke groepsgrootte een geschikte ruimte. Kies voor een passend keuzemenu of geniet van spannende fingerfood-gerechten.

Openingstijden:
Kijk voor de openingstijden op de website.

Contactgegevens:
Grote Poot 19
7411KE Deventer
0570 – 616 666
deventer@jackiesnyc.com
www.jackiesnyc.com

Socials:
Facebook
Instagram
YouTube