Menu
Restaurant

Restaurant Roasted

Het beste restaurant voor een sappige hamburger, de lekkerste kip van de boer of een aangeklede borrel. En dat allemaal Roasted!

Onze kippen zijn keurige Barneveldse kippen. Ze krijgen meer leefruimte, daglicht en 100% plantaardige voeding. Dat komt de smaak ten goede en dat proef je! Heerlijk van de rotisserie met zoals vroeger patat en appelmoes!

Ongedwongen, welkom, genieten van echte smaken, puur eten & lekkere dranken. Roasted is ontstaan uit puur enthousiasme voor gastvrijheid en lekker eten. Alles wat wij serveren wordt huisgemaakt. Van chilisaus & mayonaise tot aan het gehakt voor onze burgers.

Openingstijden:
Kijk voor de openingstijden op de website.

Contactgegevens:
Golstraat 10-12
7411 BP Deventer
0570-831270
Reserveren@roasteddeventer.nl
Info@roasteddeventer.nl
www.roasteddeventer.nl

Socials:
Facebook
Instagram