Menu
Restaurant

Chez Antoinette

Chez Antoinette is een restaurant & bodega in het oude centrum van Deventer. Chefs Roderick van Saeftinghe en Mireille Ladage koken er Portugees, met een hedendaagse invulling. In de drie eetzalen kan gedineerd worden met keuze uit een menu dat elke zes weken verandert en klassiekers die gebaseerd zijn op de Portugese keuken. Chez Antoinette heeft ook een drietal fijne buitenterrassen met uitzicht op het Bergkwartier en de Bergkerk in Deventer.

Gastheren Alain Legel en Sam Straaten schenken hier bijpassende Portugese wijnen, bieren en sappen. Daarnaast gaat ons assortiment alcoholvrije dranken verder dan een glas water. 

In 2020 heeft er een nieuwe wisseling van de wacht plaatsgevonden. Kleinzoon Alain Legel heeft het roer in handen genomen en zijn zinnen gezet op het doortrekken van de lijn die zijn oma ooit inzette. Met het idioom van zijn ouders en zijn grootmoeder in het achterhoofd is het Deventerse horeca instituut een renovatie ondergaan waarmee het warme huiskamergevoel van Chez Antoinette behouden is gebleven. Het restaurant ademt Portugal, wat terug te zien is in de menu- en wijnkaarten en een frisse nieuwe uitstraling.

Openingstijden:
Kijk voor de openingstijden op de website.

Contactgegevens:
Roggestraat 12
7411EP Deventer
0570-616630
info@chezantoinette.nl
www.chezantoinette.nl

Socials:
Facebook
Instagram