Menu
Restaurant

The Lemon Tree

Klaar voor een culinaire avond zoals je die nog nooit beleefd hebt? Proef de pure smaken van Kopenhagen en raak in extase van onze wereldkeuken. Gewoon in Deventer centrum, op het hoekje. Kom binnen en voel je thuis in ons natuurlijke, ingetogen interieur.  Een menukaart hebben we niet. Bij ons word je culinair verrast. Het enige dat jij hoeft te doen, is de ervaring te kiezen die bij jou past. Kruip je bij de chef aan tafel, of neem je plaats onder de citroenboom? Het is aan jou.

Schuif aan, laat je verwennen en kijk je ogen uit. Aan de chef’s table proef je niet alleen het menu van de chef, maar kun je ook nog eens ervaren hoe alles gemaakt wordt. Je kijkt onze top koks recht in de ogen. Zoiets maak je echt maar één keer mee.

Openingstijden:
Kijk voor de openingstijden op de website.

Contactgegevens:
Grote Poot 1
7411KE Deventer
0570-244144
info@thelemontree.nl
www.thelemontree.nl

Socails:
Facebook
Instagram